Népszerű bejegyzések

2011. április 19., kedd

Hogyan válasszuk ki az esküvői ruhánkat?

Az esküvői ruha kiválasztását ne hagyjuk az utolsó hétre! 


Igaz, hogy egyre több, jól felszerelt, magas színvonalú ruhaszalon kínálja választékát, de könnyen járhatunk úgy, hogy az az esküvői ruha, amibe beleszerettünk, már foglalt a mi időpontunkra.

 Egy dátumot azonban feltétlenül várjunk ki: az esküvő pontos dátumát! 

Gondolok itt a hivatalos, már bejegyzett naptári időpontra. Ez azért is fontos, mert ha nem tudjuk a ruhaszalonban megmondani, hogy melyik napra szeretnénk az esküvői ruhát, akkor nem tudják sem lefoglalni nekünk, sem azt nem tudják megmondani, hogy szabad-e arra az időpontra.A ruhafoglalást vagy vásárlást célszerű az esküvői ruhával kezdeni. Itt eldől, hogy a ruha fehér vagy pezsgő szívű lesz, s ehhez lehet a vőlegény ruháját választani. 

Ne vegyük zokon, ha a menyasszony nem mutatja meg a vőlegénynek a kiválasztott ruhát, bízzunk kedvesünk jó ízlésében! 

A menyasszony élete legszebb napján mindenképp pompázni fog a kiválasztott ruhakölteményben.A vőlegények számára is komoly a felhozatal különböző magas színvonalú férfiruha választékból. Érdemes az öltöny és az ing mellé mellényt vagy mellény szettet is vásárolni, hogy tudjuk kombinálni az öltözetünket. Ezek az öltönyök pedig az esküvő után is jól kihasználhatók, viselhetők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése